Αρχική

       Η ανάπτυξη της εταιρείας μας και η εξέλιξη νέων υπηρεσιών είναι συνεχής και εστιασμένη στην ανάγκη του κάθε πελάτη. Εστιάζουμε στον πυρήνα του κάθε προβλήματος, το μελετάμε, βρίσκουμε την καλύτερη λύση και το εφαρμόζουμε, με στόχο να προσφέρουμε το καλύτερο.

       H εταιρεία με διακριτικό τίτλο ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ, ασχολείται από το έτος 2000 με σύγχρονα συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες. Δραστηριοποιείται στο χώρο της καθαριότητας, συλλογής, μεταφοράς, μεταφόρτωσης και διάθεσης απορριμμάτων (τύπου: αστικά, οικιακά, βιομηχανικά, εμπορικά κ.λ.π.). Σε αυτά τα χρόνια λειτουργίας της έχει να επιδείξει πλούσιο έργο τόσο σε έργα διαχείρισης, συλλογής, μεταφοράς και διάθεσης αποβλήτων όσο και σε άλλες κατηγορίες περιβαλλοντικών δράσεων και έργων.

     Σήμερα το περιβάλλον και η προστασία του αποτελεί πλέον ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες στις πόλεις, οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες επιβαρύνουν το περιβάλλον μας και ο όγκος των απορριμμάτων που παράγουν πολλαπλασιάζεται από μέρα σε μέρα.

      

 

 

115235
2011.
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker and Free Joomla Templates